Lokale nyheder – Klik her for flere “Lokale nyheder”

SØGES: en pianist til juleaften i sognegården i Helsinge.

Efterlysning: Fra julegruppen v. Helsinge Frivilligcenter. Til vores julearrangement i Helsinge sognegård d. 24-12 , for ca. 40 gæster, mangler vi en pianist som kan spille til julesalmer/sange ( flygel er til rådighed ). Vi starter med julemiddag kl. 18 , og derefter juletræ med salmer / sange og gaver. Denne fest er for enlige/ ensomme personer der ønsker at ... Læs mere »

Gilleleje: Kunst julemarked.

Plakat Posthus 1712-page-001

Det Gamle Posthus i Gilleleje Stationsvej 6 Fredag d. 15/12 – fredag d. 22/12 2017 Åbningstider: Alle dage kl. 13 – kl. 17. Fernisering lørdag d. 16/12 kl. 13 – kl. 17 Læs mere »

DØDSFALD: Radioens stifter og Generaldirektør Jørgen Petersen er sovet stille ind.

Radioens stifter og Generaldirektør Jørgen Petersen er sovet ind 75 år gammel.
 (arkivfoto)

Det er med stor sorg at vi må meddele at radioens stifter og Generaldirektør Jørgen Petersen, efter lang tids sygdom, er sovet stille ind natten til fredag d. 8 december. Jørgen Petersen blev 75 år gammel. Jørgen Petersen bisættes fredag d. 15 december 2017 kl. 13:00 fra Vejby Kirke. Ære være Jørgens minde   Læs mere »

Gribskov i Danmarkshistoriens største jagt på rotter.

Projekt Gribskov_2

Gribskov sætter nu som den første kommune gang i en samlet og giftfri bekæmpelse af rotter i kloakkerne. Det har et enigt byråd besluttet. Kommunen og Gribvand Spildevand A/S vil bekæmpe rotter med intelligente rottefælder i samarbejde med Wisecon-Anticimex Innovation Center i Helsinge. Ambitionen er at reducere antallet af rotteanmeldelser med op mod 75 procent i de bekæmpede områder. Antallet ... Læs mere »

LOKALT KOR SYNGER I GILLELEJE KIRKE FØR JUL.

Gillelejekoret

Traditionen tro synger Gillelejekoret igen i år deres julekoncert i byenssmukke og historiske Gilleleje kirke. Koncerten synges onsdag d. 6 Dec. kl. 19.30 og bliver en god forsmag på julen med et blandet program afbl.a. julesange. Mats Gormsen spiller sit fantastiske spil på klaveret ogLone Duerlund dirigerer med stor dygtighed koret. Dørene åbnes kl. 19.00, så mød op og kom i ... Læs mere »

Jul på torvet i Græsted d. 3 dec. kl. 14

jul i graested 2016

Tro mod traditionen: Jul på torvet i Græsted Julejazz, juleklip, juletræ og julemand på Græsted Torv og Kro søndag 3. december fra kl. 14. Julen ER og bliver traditionernes fest, så igen i år – og tro mod traditionen – samles Græsted til jul på torvet. Allerede fra kl. 14 er der juleklip på Græsted Kro. Her kan man forlyste ... Læs mere »

LYD/FOTO: Reception og taler for ny skole i Gilleleje.

DSC_0947

Så kom dagen hvor Gribskov kommune og Enemærke og Petersen A/S har indgået kontrakt om til- og ombygning af Gilbjergskolen i Gilleleje og planerne kunne præsenteres for borgerne ved en reception på skolens afdeling på Parkvej. Skolen består i dag af 5 klynger – en central klynge og 4 klynger placeret i hvert hjørne af den centrale klynge. En af klyngerne ... Læs mere »

LYD/FOTO: Finansminister Kristian Jensen (V) til topmøde i byrådssalen med Gribskovs borgmester.

DSC_0902

Borgmester Kim Valentin bød velkommen og kom med sit indlæg til aftens venstre topmøde i byrådssalen. Landets finansminister var dog ca. 10 min forsinket på sin lange programtur kongeriget rundt (måske finansministeren holder i kø på vejen op til Helsinge som en borger sagde til stor morskab for de fremmødte i salen) – Gribskov var dagens 7 stoppested i ministerens travle kalender, ... Læs mere »

LYD/FOTO: Uddeling af overskud fra Kim Larsen koncert og nyt om Gilleleje Live 2018.

DSC_0829

Der var fredag eftermiddag indkaldt til et fælles pressemøde om uddeling af overskuddet fra Kim Larsen koncert i Gilleleje, og afsløring af næste års store musiknavn til “Gilleleje Live” d. 11 maj 2018, og med Rasmus Seebach der kommer og spiller til næste år skal der nok blive meldt udsolgt hurtigt. Radioen var med til det fælles pressemøde denne eftermiddag ... Læs mere »

Martin Henriksen kommer til Gilleleje d. 15 november.

Folketingsmedlem Martin Henriksen (O) kommer til Gilleleje d. 15 november kl. 15

Onsdag den 15 november kan du møde Martin Henriksen på torvet i Gilleleje, mellem kl. 15.00 – 16.30, hvor han deltager i en gadekampagne sammen med de lokale opstillet DF’er til kommunevalget i Gribskov. Martin Henriksen er medlem af folketinget, og har desuden ordførerskabet for Det danske mindretal/sydslegsvig, Europarådet, samt han er Udlændinge- og integrationsordfører for Dansk Folkeparti. Martin Henriksen ... Læs mere »