Pressemeddelelser – Klik her for flere “Pressemeddelelser”

Giv kommunen et praj om efterladte valgplakater.

Giv et Praj_efterladte valgplakater_1117

Onsdag nat udløb fristen for at fjerne valgplakaterne fra kommunalvalget d. 21. november. Brug app’en Giv et Praj til at fortælle din kommune om plakater, der endnu ikke er pillet ned. Selvom kommunalvalget er overstået, kan man stadig støde på enkelte efterladte valgplakater rundt omkring i landet. Onsdag kl. 23.59 udløb gyldighedsperioden for, hvornår partierne og kandidaterne må have valgplakater hængende. Skulle ... Læs mere »

Dementi: Jonna Præst føler sig hængt ud af Ekstra Bladet.

Jonna Præst (O)

D. 3 november 2017 Kære redaktion. Jeg sender hermed en pressemeddelelse med et dementi som jeg håber I vil optage. Mvh Jonna Præst. _______________ Pressemeddelelse: Dementi. I går kunne jeg på linket på Ekstrabladet https://ekstrabladet.dk/nationen/skal-pilles-ned-simon-har-opdaget-at-valgplakater-mangler-email-adressser/6897457 læse, at mine valgplakater var ulovlige. Anmeldelsen var tilsyneladende indsendt af en ”Simon”. Da dette ikke var sandt og jeg efterfølgende rettede henvendelse til den ... Læs mere »

Blistrup Lokalråd: Svar til borgmesteren efter åben brev til pressen og kommunen.

DSC_1329_1

Kære Kim Det er en glædelig nyhed. Dog mener vi at den lokalplan, der ligger nu ikke gør det muligt at få særlig mange interesserede investorer, da den er udarbejdet før finanskrisen og indeholder en del restriktioner om bygning af boligerne. Dertil har tingene ændret sig siden lokalplanen er udarbejdet, da det nu er muligt for pensionister at bosætte sig ... Læs mere »

Blistrup Lokalråd: Åbent brev til presse og kommune – samt et svar fra borgmesteren i samme indlæg.

DSC_1329_1

Vi vil også udvikle os!! Blistrup er en levende landsby med fritidsaktiviteter, arrangementer, købmænd, skole, bibliotek og institutioner. Men pt. har vi meget få huse til salg i Blistrup. Der er købt en fantastisk grund af kommunen lige midt i byen på næsten 9 hektar for flere år tilbage, som indtil nu har ligget i skuffen. Grunden er købt med ... Læs mere »

LAG: DE SIDSTE LAG- OG FLAG-PROJEKTER I 2017 HAR FÅET STØTTE

LAG - logo

LAG Halsnæs-Gribskov  har uddelt de sidste 2017 LAG- og FLAG-midler ’Vi har i 2017 delt penge ud til solide og perspektivrige projekter i de to kommuner Halsnæs og Gribskov’ udtaler Peter Plant, der er formand for LAG Halsnæs-Gribskov. ‘Her i sidste runde har vi under landdistriktsordningen (LAG) støttet ét projekt i Halsnæs med en stor sum, og to projekter i Gribskov med lidt mindre ... Læs mere »

SF holdet der opstiller til KV17 i Gribskov.

(tv). Børge Sørensen, Jens Rane Holck, Kirsten Rolfsager, Jens Hoffmann og Britta Christholm

Pressemeddelelse fra SF i Gribskov: SF OPSTILLER FØLGENDE KANDIDATER: BRITTA CHRISTHOLM, MILJØUDDANNET, BLISTRUP KIRSTEN ROLFSAGER, PSYKOLOG, DRONNINGMØLLE JENS RANE HOLCK, LÆRER TISVILDELEJE BØRGE SØRENSEN, BIBLIOTEKAR, GILLELEJE JENS HOFFMANN, CHAUFFØR, HELSINGE KIRSTEN JUUL, LÆRER, SMIDSTRUP STRAND Pressemeddelelse: SF-Gribskov er klar til kommunalvalget 2017. Listen er på 6 personer fra forskellige dele af kommunen.  Det er Britta Christholm fra Blistrup på førstepladsen. ... Læs mere »

Nordsjællands Politi advarer om romance scams rettet mod kvinder.

Nordsjællands Politi - logo

Nordsjællands Politi har inden for det seneste stykke tid modtaget flere anmeldelser fra kvinder i alderen 40+, som har været udsat for såkaldte romance scams på nettet. Derfor advarer Nordsjællands Politi nu om, hvordan gerningsmændene opererer, så de ikke lykkes med at lokke penge ud af flere ofre. Nordsjællands Politi har inden for det seneste stykke tid modtaget flere anmeldelser ... Læs mere »

Gilleleje Byorkester søger medlemmer.

Gilleleje Byorkester - Logo

Spiller du et blæseinstrument og har du kendskab til noder, så Kontakt Viggo Bentzon: 2012 6013 Harmoniorkesteret øver hver tirsdag aften i Gilleleje med et repertoire fra populær til let klassisk musik. Gilleleje Byorkester har iøvrigt en Juniorafdelingen, der nu har 13 børn i alderen 8 – 16 år og snart holder workshop over 2 dage på Gilbjergskolen Parkvej i ... Læs mere »

“Dirt Jump Summer Jam” i Skærød d. 2 september.

Dirt Jump spor 2 prøves

Lørdag den 2. september. Kl. 10 til 17. Gribskov Dirt Jump bane. Industrivej 20. Skærød Dirt Jumpere fra hele Sjælland kommer for at være med til at prøve de mange nye spor. De unge har selv bygget banen. En gruppe unge har hele sommeren bygget videre på Gribskov Dirt Jump bane, så der nu er flere spændende og udfordrende spor. ... Læs mere »

Måske vandrehjem i Gilleleje ?

Pressemeddelelse fra Jonna Præst (DF) Ved kommunal valget i 2013 lovede Dansk Folkeparti at arbejde for et Vandrehjem i Gilleleje området. Lige siden valget, har der været arbejde på, om det var muligt indenfor kommunens rammer, at få oprettet/bygget et vandrehjem. Mange mente, at dette var valgflæsk og at det ikke holdt. I den nærmeste tid vil muligheden for etablering af ... Læs mere »