Pressemeddelelser – Klik her for flere “Pressemeddelelser”

LAG: DE SIDSTE LAG- OG FLAG-PROJEKTER I 2017 HAR FÅET STØTTE

LAG - logo

LAG Halsnæs-Gribskov  har uddelt de sidste 2017 LAG- og FLAG-midler ’Vi har i 2017 delt penge ud til solide og perspektivrige projekter i de to kommuner Halsnæs og Gribskov’ udtaler Peter Plant, der er formand for LAG Halsnæs-Gribskov. ‘Her i sidste runde har vi under landdistriktsordningen (LAG) støttet ét projekt i Halsnæs med en stor sum, og to projekter i Gribskov med lidt mindre ... Læs mere »

SF holdet der opstiller til KV17 i Gribskov.

(tv). Børge Sørensen, Jens Rane Holck, Kirsten Rolfsager, Jens Hoffmann og Britta Christholm

Pressemeddelelse fra SF i Gribskov: SF OPSTILLER FØLGENDE KANDIDATER: BRITTA CHRISTHOLM, MILJØUDDANNET, BLISTRUP KIRSTEN ROLFSAGER, PSYKOLOG, DRONNINGMØLLE JENS RANE HOLCK, LÆRER TISVILDELEJE BØRGE SØRENSEN, BIBLIOTEKAR, GILLELEJE JENS HOFFMANN, CHAUFFØR, HELSINGE KIRSTEN JUUL, LÆRER, SMIDSTRUP STRAND Pressemeddelelse: SF-Gribskov er klar til kommunalvalget 2017. Listen er på 6 personer fra forskellige dele af kommunen.  Det er Britta Christholm fra Blistrup på førstepladsen. ... Læs mere »

Nordsjællands Politi advarer om romance scams rettet mod kvinder.

Nordsjællands Politi - logo

Nordsjællands Politi har inden for det seneste stykke tid modtaget flere anmeldelser fra kvinder i alderen 40+, som har været udsat for såkaldte romance scams på nettet. Derfor advarer Nordsjællands Politi nu om, hvordan gerningsmændene opererer, så de ikke lykkes med at lokke penge ud af flere ofre. Nordsjællands Politi har inden for det seneste stykke tid modtaget flere anmeldelser ... Læs mere »

Gilleleje Byorkester søger medlemmer.

Gilleleje Byorkester - Logo

Spiller du et blæseinstrument og har du kendskab til noder, så Kontakt Viggo Bentzon: 2012 6013 Harmoniorkesteret øver hver tirsdag aften i Gilleleje med et repertoire fra populær til let klassisk musik. Gilleleje Byorkester har iøvrigt en Juniorafdelingen, der nu har 13 børn i alderen 8 – 16 år og snart holder workshop over 2 dage på Gilbjergskolen Parkvej i ... Læs mere »

“Dirt Jump Summer Jam” i Skærød d. 2 september.

Dirt Jump spor 2 prøves

Lørdag den 2. september. Kl. 10 til 17. Gribskov Dirt Jump bane. Industrivej 20. Skærød Dirt Jumpere fra hele Sjælland kommer for at være med til at prøve de mange nye spor. De unge har selv bygget banen. En gruppe unge har hele sommeren bygget videre på Gribskov Dirt Jump bane, så der nu er flere spændende og udfordrende spor. ... Læs mere »

Måske vandrehjem i Gilleleje ?

Pressemeddelelse fra Jonna Præst (DF) Ved kommunal valget i 2013 lovede Dansk Folkeparti at arbejde for et Vandrehjem i Gilleleje området. Lige siden valget, har der været arbejde på, om det var muligt indenfor kommunens rammer, at få oprettet/bygget et vandrehjem. Mange mente, at dette var valgflæsk og at det ikke holdt. I den nærmeste tid vil muligheden for etablering af ... Læs mere »

Klimacykeltur til økologisk gårdbutik d. 12 august.

DSC_1280

Klimagruppen i Gribskov er klar med program for spændende tema cykelture her efter sommerferien. Den første tur afgår lørdag 12. aug. til Den økologiske gård og butik Søris, som ligger syd for Jørlunde. Turen starter fra Hillerød Station kl. 10.30 (tog fra Helsinge Station kl. 9.38, Gilleleje 9.14). Vi cykler over Nørre Herlev, hvor der gøres holdt ved vejkirken med ... Læs mere »

Hillerød: Jazzrytmer, harmonier og poesi – Hillerød Kirke d. 9 juni.

site_top2

På Hillerød Slotssø Byfests første festdag inviterer MaJazz-koret, dirigent Niels Bosworth og Ole Kock Hansens kvartet til en eventyrlig aften med stemningsfulde sange, dels a cappella og dels akkompagneret af Ole Kock Hansens kvartet. Derudover byder kvartetten på lækker instrumentaljazz. Kor og kvartet har til Hillerød Slotssø Byfest og fejringen af Frederiksborg Slotskirkes 400 års jubilæum valgt et program som bygger musikalske ... Læs mere »

Gribskov: Ny børnefestival lige om hjørnet – 19+20 maj.

Frø Festival - logo

19.-20. maj bliver Helsinge by igen fyldt med aktiviteter Foreningen ’Helsinge- Danmarks Bedste Børneby’ holder i år den årlige børnefestival lige inden sommeren springer ud. Arbejdsgruppen er i fuld gang med planlægningen, som igen sker i samarbejde med en række foreninger, daginstitutioner og andre, der har lyst til at byde ind og få sat fokus på Helsinge som en by ... Læs mere »

LAG: GENERALFORSAMLING I LAG HALSNÆS-GRIBSKOV OG PENGE TIL FORDELING.

LAG - logo

‘Så fik vi igen delt penge ud til et godt projekt’ fortæller Peter Plant, der er formand for LAG Halsnæs-Gribskov. I forlængelse af foreningens generalforsamling den 26. april på Toruplund holdt LAG Halsnæs-Gribskov bestyrelsesmøde, hvor vi valgte at tildele 150.000 kr. til opstart af integrationsprojektet Latakia 2.0 på badehotel Solskin i Liseleje.   På generalforsamlingen redegjorde Peter Plant i bestyrelsens beretning for, ... Læs mere »