Politik i Gribskov kommune – Klik her for flere “Lydindslag”

Konstiueringspartierne, G, A, Ø, C og O, ønsker at se på det fremtidige samarbejde med Attendo

Fagudvalgene skal nu drøfte muligheden for at give administrationen mandat til et afklaringsforløb, der afdækker hvilke muligheder der er for en fremtidig organisering af hjemmeplejen i Gribskov Kommune. Gribskovs borgmester, Anders Gerner Frost (NytGribskov), gør nu klar til at byrådet og fagudvalgene præsenteres for løsningsforslag, der kan sikre en fremtidig robust organisering af hjemmeplejen. ”Det er vigtigt at understrege, at ... Læs mere »

LYD: Hør byrådsmødet fra d. 12 marts 2018.

LYD: Mandag aften d. 12 marts var byrådssalen i Helsinge igen rammerne om Gribskovs byrådsmøde, denne gang for mødet for marts måned 2018. Dagsorden for byrådsmødet var: Indholdsfortegnelse 24. Godkendelse af dagsorden 25. Revurdering af budget 2018-2021 26. Genåbning af budget 2018-2021 27. Kvalitetsrapport for dagtilbud og skolevæsenet i Gribskov Kommune 2016 – 2017 28. Ændring af klinikstruktur i tandplejen ... Læs mere »

Børneudvalget har besluttet, at ændre på indholdet af Gribskov Akademi

Boost til afgangseleverne – Gribskov Akademi Børneudvalget har besluttet, at ændre på indholdet af Gribskov Akademi. Gribskov Akademi skal gennemføres af kommunens egne lærere og skal målrettes de fagligt svageste af afgangseleverne. Eleverne skal have et fagligt boost, som løfter dem karaktermæssigt og ruster dem bedst muligt til videre ungdomsuddannelse. Flere elever skal have 2 eller højere I Gribskov Kommune ... Læs mere »

Betina Sølver Hansen er nu løsgænger

Ældreudvalgsformand i Gribskov kommune Betina Sølver Hansen har i dag meldt sig ud af Socialdemokratiet i Gribskov og bliver løsgænger. “Ja, jeg må jo nok indstille mig på ikke at være udvalgsformand meget længere, men det er nu heller ikke det vigtigste for mig” udtaler Betina Sølver til Ugeposten. En beslutning hun også har videregivet til borgmester Anders Gerner Frost, ... Læs mere »

Gribskov: BORGMESTER OG 1. VICEBORGMESTER VARSLER ØKONOMISK GENOPRETNINGSPLAN

Gribskovs økonomi er langt dårligere end forventet, viser et nyt kasse-eftersyn. Kommunens pengekasse vil løbe tør i løbet af få år, og derfor varsler Anders Gerner Frost og Bo Jul Nielsenen økonomisk genopretningsplan. Det ser økonomisk langt mere sort ud for Gribskov, end det tidligere flertal i byrådet har givet udtryk for. Om ét år risikerer kommunen at være sat under ... Læs mere »

STØRRE TRYGHED FOR GRIBSKOVS ÆLDRE OG SYGE BORGERE

Gribskov Kommune vil indgå en aftale med plejefirmaet Attendo om at hjemtage hjemmesygeplejen. Borgerne skal have kvalitet og tryghed i sygeplejen i eget hjem. Derfor vil et enigt byråd i Gribskov nu lade kommunens egne ansatte stå for sygeplejen frem for at købe ydelsen hos det private firma Attendo. Borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) oplyser, at kommunen står over for ... Læs mere »

Attendo stopper som leverandør af sygepleje i Gribskov

Breaking News: Attendo stopper som leverandør af sygepleje i Gribskov. Den udliciterede sygepleje i Gribskov Kommune hjemtages fra Attendo til kommunale hænder pr. 1. maj 2018. Medarbejdere bliver informeret senere i dag d. 22 februar kl.14 Læs mere »

Ny struktur på børnetandplejen

Færre kommunale tandklinikker En ny struktur med færre tandklinikker, skal give bedre kvalitet og mere fleksible åbningstider i den kommunale tandpleje for børn og unge. Ombygningen af Gilleleje Skole betyder, at der skal findes en løsning på tandklinikken, der i dag ligger i skolens bygninger. Det er både vanskeligt og omkostningstungt at flytte en tandklinik frem og tilbage. Der er ... Læs mere »

LYD/FOTO: Venstres vælgerforening har valgt ny formand på generalforsamlingen

Venstre i Gribskov afholdte torsdag aften, i denne uge, generalforsamling i Gribskovhallen – ca. 90 lokale venstrefolk var mødt op for at afgive deres stemme til kampen om ny formand for lokalpartiets vælgerforening. “Vi skal tage afsked med vores mangeårige formand Bo Madsen – og vælge en ny formand for vælgerforeningen” skrev Venstre i pressemeddelelsen og torsdag d. 8 februar ... Læs mere »

LYD: Hør byrådsmødet fra d. 5 februar 2018.

Gribskov kommune afholdte byrådsmøde d. 5 februar 2018 og du kan herunder lyttet til vores optagelse af byrådsmødet. Klik “play” og lyt – optagelsen er delt i 2 lydfiler: Del 1: Del 2: Klik og se dagsorden indefra kommunens hjemmeside herunder i linket http://www.gribskov.dk/media/3270/20180205-dagsorden-by.pdf Læs mere »