Nyt fra Radio Kattegat

Vi er stadigvæk aktive ……..

Selvom vi har indstillet udsendelserne på FM-båndet (håber det kun er for en periode) så kan du stadigvæk finde os i rundt om i Gribskov kommune med mikrofonen og optageren over skulderen, for vi har nemlig ikke helt sluppet radioarbejdet og optager lidt i ny og næ, f.eks byrådsmøderne som du kan lytte til her på hjemmesiden. Læs mere »

Alting har som bekendt en ende……

Kære lytter af Radio Kattegat Alting har som bekendt en ende…..  og på årets sidste dag kl. 12 slutter et lokalradiokapitel af de helt store på FM-båndet i Nordsjælland. Efter næsten 30 år virke på lokalfrekvenserne indstiller Radio Kattegat udsendelserne d. 31 december 2017 kl. 12 og lige nu i tænkeboksen om radioens fremtid på en anden måde end på ... Læs mere »

DØDSFALD: Radioens stifter Jørgen Petersen er sovet stille ind – Radioens gamle Generaldirektør blev 75 år.

Det er med stor sorg at vi må meddele at radioens stifter Jørgen Petersen, osse kendt som radioens gamle Generaldirektør, efter lang tids sygdom, er sovet stille ind natten til fredag d. 8 december. Jørgen Petersen blev 75 år gammel. Jørgen Petersen bisættes fredag d. 15 december 2017 kl. 13:00 fra Vejby Kirke. Ære være Jørgens minde Læs mere »