Lydindslag – Klik her for flere “Lydindslag”

LYD: Pia Foght og Betina Sølver i studiet hos Carsten.

DSC_0581

Carsten Eriksson havde denne onsdag besøg af byrådsmedlemmerne Pia Foght og Betina Sølver, der begge genopstiller til KV17  for Socialdemokratiet i Gribskov. Fik du ikke hørt dem i radioen kan du herunder lytte til deres samtale. Optagelse her på siden er uden musik og delt i 3 lydfiler. Klik “play” og lyt: Del 1: Del 2: Del 3:     Læs mere »

LYD: Borgmester Kim Valentin i Venstres lokale radiotime på lokalradioen.

DSC_0576

Det var borgmester Kim Valentin (V) der var gæsten i Venstres lokale radiotime på Radio Kattegat. Fik du ikke hørt udsendelsen denne tirsdag, kan du herunder lytte til snakken, som borgmesteren havde med værten Bo Madsen. Klik “play” og lyt, dog uden musik og delt i 5 lydfiler. Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5:   Læs mere »

LYD: Hør Carstens samtale med Bo Jul Nielsen og Mikkel Andersen.

DSC_0457

Denne uges gæster hos Carstens Eriksson i Socialdemokratiets lokale radiotime var byrådsmedlem Bo Jul Nielsen og Mikkel Andersen, der begge stiller op til KV17 for Socialdemokratiet i Gribskov. Fik du ikke hørt dem i radioen kan du herunder lytte til deres samtale med Carsten, dog uden musik og delt i 4 lydfiler. Klik “play” og lyt: Del 1: Del 2: ... Læs mere »

LYD/FOTO: Borgermøde om Møllebakken i Helsinge.

Byrådssalen var fyldt til borgermødet om Møllebakkens fremtid

Gribskov kommunes Plan- og Miljøudvalget havde tirsdag aften d. 3 oktober indbudt borgerne til præsentation af forslag til lokalplanen for Møllebakken, hvor Boligselskabet Nordsjælland fortalte om planerne for de almene boliger, og borgerne kunne kommer med idéer til udformning af området. “Plan- og Miljøudvalget inviterer til borgermøde i forbindelse med, at lokalplanforslaget Møllebakken er i høring”, som der stod i pressemeddelelsen. ... Læs mere »

LYD: Frivillig Fredag 2017 i Gillelejehallen og frivilligprisuddeling.

Billede2 Annette frivilligpris2017

Fredag d. 29. september blev de mange mennesker der engagerer sig frivilligt i både kultur, – idrætsliv og socialt arbejde fejret ved en stor fest i Gilleleje hallen. Over 200 mennesker mødte op og deltog i festlighederne. Der blev sat værdier på værditræer og ønsker på ønsketræer. Herunder kan du lytte til radioens optagelse fra den festlige aften for de ... Læs mere »

LYD: Hør Allans snak med Michael Rerup (DF).

DSC_0438

Denne uges samtale hos DF i Gribskov er en snak med Michael Rerup fra Vejby, der gæster radiostudiet til en samtale med værten Allan Regnarsson. Fik du ikke hørt udsendelsen i radioen kan du herunder lytte til deres snak, dog uden musik og delt i 3 lydfiler. Klik “play” og lyt: Del 1: Del 2: Del 3: Læs mere »

LYD: Demens fik sin egen dag med et stort arrangement i Gribskov Kultursal.

Demensdag i Gribskov

Gribskov kommune satte spot på demens d. 21. september med kommunens første demensdag. Arrangementet i Kultursalen torsdag med alt lige fra foredrag af hjerneforsker Peter Lund Madsen til en markedsplads med tilbud om aktivitet og støtte til borgere med demens og deres pårørende. Hvad er demens, og hvilke tilbud findes i Gribskov Kommune, som gør livet lettere for både borgere med ... Læs mere »

LYD: Hør Carstens samtale med Pia Foght og Steen Olsen.

DSC_0378

Carsten Eriksson havde i denne uge besøg i studiet af Byrådsmedlem Pia Foght og af Steen Olsen, der begge stiller op til KV17 for Socialdemokratiet i Gribskov. Fik du ikke hørt deres samtale i radioen kan du herunder lytte med på udsendelsen – dog uden musik og delt i 5 lydfiler. Klik “play” og lyt: Del 1: Del 2: Del ... Læs mere »

LYD/FOTOSERIE: Ramløse Scenen på tour til nostalgiaften i Vejby Forsamlingshus.

DSC_0245

En hyggelig stemning, glade ansigter, lækker mad og drikke, og naturligvis dilettantstykket “Midt om natten”, som de meget dygtige folk fra Ramløse Scenen opførte i Vejby Forsamlingshus. “MIDT OM NATTEN”, er en musical bygget over filmen af samme navn. Stykket er skrevet af Erik Balling og Henning Bahs, og musikken er komponeret af Kim Larsen m.fl. Handlingen er centreret omkring ... Læs mere »

LYD: Hør Carstens samtale med Mette og Allan.

DSC_0139

Socialdemokratiets lokale radiotime i denne uge er en samtale med Mette Tolstrup og Allan Nielsen der begge stiller på til KV17 for Socialdemokratiet i Gribskov. Værten er som altid Carsten Eriksson. Fik du ikke hørt deres samtale i radioen kan du herunder lytte til udsendelsen der blev sendt onsdag d. 13 september 2017 – dog uden musik og opdelt i ... Læs mere »