LYD: Taletid – en samtale mellem Ugeposten og Byrådsmedlem Nick Madsen optaget på Radio Kattegat.

“TALETID” er en samtale mellem Ugepostens nysgerrige redaktør Jesper Gisli og byrådsmedlem Nick Madsen (V) fra Gilleleje.

Deres samtale er optaget på Radio Kattegat og kan lyttes til på lokalradioen, på ugeposten.dk samt radiokattegat.dk

DSC_1991

Mandag eftermiddag var redaktør Jesper Gisli fra Ugeposten forbi vores studier for, at optage en samtale mellem ham og byrådsmedlem Nick Madsen (V), der har valgt ikke at genopstille ved det kommende kommunevalg til efteråret. Hør hvorfor og meget mere i deres samtale på lokalradioen denne mandag eftermiddag kl. 17 eller lyt til deres samtale herunder i vores lydafspiller på hjemmesiden samt på ugeposten.dk

Klik “play” og lyt:

Lyd/foto af Radio Kattegat

2 kommentarer

  1. Hej Timm. Jeg undrer mig over, at du kalder vores dækning af ‘Skaksagen’ for et perfidt personangreb på skole(le)der Torben Lind. Du skrev ellers en mail til os på Ugeposten 13. december 2016, hvor du i rosende vendinger anerkendte hele vores dækning af sagen – og du skrev blandt andet: “Der tales en del om hvorvidt TL har modtaget penge eller andet som konsulent for SKAKMAT. Det er imidlertid ikke i sig selv relevant, om end det ville bestyrke mistanken om inhabilitet. Der foreligger nemlig inhabilitet ’hvis man har en ’tæt tilknytning’ til en person, som har en økonomisk interesse i sagen. Og det må man sige der består.” – citat slut.
    Nå, men du har øjensynligt skiftet mening og hest siden, og fred være med det.

    Bedste hilsner fra mikrofonholderen.

  2. Spændende at høre en klassisk mikrofonholder som Jesper Gisli, som valgte at lade interviewet kredse om temaet “ordenlighed” og det vigtige i “at gå efter bolden”, med tanke på Ugepostens 6 uger lange perfide personangreb på skoleder Torben Lind. Skamfuldt.

    Undervejs i samtalen lod Nick Madsen forstå, at det undertiden har været ubehageligt når vælgere, som har stemt på ham, kritiserer når han løber fra sine valgløfter. Det falder ikke mikrofonholderen ind at bore lidt i det. For måske problemet er, at en del politikere er særdeles rundhåndet med løfter op til et valg. Ja, snakker vælgerne efter munden. Måske de netop dér, burde være trådt i karakter og have være mere tilbageholdende med de mange løfter. Nick nævner undervejs “de nødvendige beslutninger”. Men sådanne findes ikke i politik. Politik handler om prioriteringer, dvs. valg mellem flere muligheder. Måske han i virkeligheden taler om nødvendigheden af at følge partiflokken. Men det er jo netop vrangbilledet af politik. Ingen er valgt til at varetage partipolitiske interesser, men borgernes interesser. I almindelig tale kaldes det ofte for ‘folkestyre’. “Politikerleder” blev turneret til “vælgerlede”. Det var han nok ikke buset ud med, da han var opstillet?

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.