Gribskov kommune skyder efterårsferien i gang med fiske-event i Gilleleje

Gribskov kommune skyder efterårsferien i gang med fiske-event i Gilleleje

Ta´ med ud og fisk  !

Gribskov kommune skyder efterårsferien i gang med fiske-event i Gilleleje i et samarbejde mellem Fishing Zealand, lokale lystfiskerforeninger og Gribskov kommune. 

Hvordan fanger man en skrubbe? Hvilke fisk kan man fange i Kattegat? Og hvordan laver man et forfang, som er uimodståeligt for skrubber og andre fisk? Alt det og meget mere kan man få svar på – og prøve selv – når Gribskov kommune, Fishing Zealand og lokale lystfiskerforeninger inviterer til lystfiskerdag på Kulturhavnen i Gilleleje lørdag den 14. oktober fra kl. 10.00 til 15.00.

Arrangementet er delt op i to, hvor formiddagen er reserveret børnefamilier, mens eftermiddagen kun er for voksne. Efter nøje instruktion af lokale lystfiskere og fiskeguide Allan Hvithammar, får alle deltagere mulighed for at omsætte teori til praksis, enten fra båd, havnemole eller badebroen på Veststranden.

Interesserede opfordres til at medbringe eget fiskegrej, men hvis det kniber, er det muligt at låne stang, hul og line på biblioteket i Gilleleje.

Det er gratis at deltage, bortset fra at alle voksne over 18 år skal løse et statsligt fisketegn. Det kan gøres på dagen på www.fisketegn.dk

Deltagere, som gerne vil ud og fiske fra båd, skal tilmelde sig på hjememsiden gribskovbib.dk senest fredag den 13. oktober kl. 12.00. Der er begrænset plads på båden, så princippet er først til mølle.

Arrangementet, som er det første i en række af fire, er blevet til i et samarbejde mellem Fishing Zealand, lokale lystfiskerforeninger og Gribskov kommune.

Plakat Fiskeevent 14.10_v2-page-001

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.